Yleisimpiä kysymyksiä

Onko pakko rekisteröityä ostaakseen Kallion Kuvahommien tuotteita?

Ei tarvitse. Ostoksia voi tehdä rekisteröitymättäkin. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit palata tilaukseesi Oma tili -sivulla, eikä sinun tarvitse antaa osoitetietojasi joka kerran ostoksia tehdessäsi. Rekisteröityessäsi antamiasi tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten hallintaan, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille (Rekisteriseloste). Opiskelija-asiakkaan on rekisteröidyttävä Oma tili -sivulla ja valittava asiakasrooliksi Opiskelija saadakseen opiskelija-alennuksen.

Onko kaupassa ostaminen turvallista?

On. Maksut välittää Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), jonka avulla voit valita sinulle sopivimman maksutavan. Voit maksaa ostoksesi sekä heti suomalaisten verkkopankkien kautta tai maksukortilla että myöhemmin laskulla. Kallion Kuvahommat ei näe henkilökohtaisia maksutietojasi missään vaiheessa. Myymälässä voit maksaa yleisimmillä maksukorteilla ja käteisellä tai maksulinkin avulla omalla mobiililaitteellasi.

Miten tilaukselleni tarjottavat toimitustapa ja -maksu määräytyvät?

Kauppa laskee yhteen ostoskoriin lisättyjen kirjojen ja muiden tuotteiden paksuuden ja näyttää sen jälkeen käytettävissä olevat Postin ja Matkahuollon ja toimitustavat hintoineen. Esimerkiksi kirjeen enimmäispaksuus (tuotteet + pakkausmateriaali) on 3 cm. Sitä paksummat tilaukset ja yksittäiset tuotteet toimitetaan pakettina (enimmäispaino 35 kg).
HUOM! Postin pakettijakelun epävarmuuksien ja asiakaspalvelun alimitoituksen vuoksi emme toistaiseksi käytä Postin pakettijakelua.
Tavallinen kirje jaetaan Postin mukaan neljän päivän kuluessa. Muiden toimitustapojen toimitusajat ovat 2–4 työpäivää.

Toimitustapa Hinta € (sis. alv 24 %)
Posti Kirje < 100 g 2,60
Posti Kirje < 250 g 4,60
Posti Kirje < 1 kg 8,80
Posti Pikkupaketti 6,60
Posti Postipaketti alk. 8,33
Posti Kotipaketti alk. 14,66
Matkahuolto XXS-paketti 5,91
Matkahuolto Lähellä-paketti alk. 7,77
Matkahuolto Jakopaketti alk. 16,03

Milloin voin noutaa tilaukseni, jos valitsen toimitustavaksi Noudon myymälästä?

Voit noutaa tilauksesi heti saatuasi ilmoituksen tilauksen valmistumisesta myymälän (Helsinginkatu 20) ollessa auki (ma–pe 10–18). Poikkeusaukioloajat löytyvät näiltä sivuilta.

Miksi opiskelija-alennusta ei saa, jos tuotteet haluaa toimitettuna kotiin tai kuljetusliikkeen noutopisteeseen?

Emme toistaiseksi pysty todentamaan oikeutta opiskelija-alennukseen muualla kuin myymälän kassalla opiskelijakortin lukuvuositarrasta.

En ehtinyt hakea pakettia noutopisteestä ajoissa, vaan se palautettiin myyjälle. Kuinka paljon maksaa paketin lähettäminen minulle uudelleen?

Perimme uudelleen lähettämisestä siitä ja paketin palauttamisesta aiheutuvat todelliset kulut. Useimmiten se tarkoittaa käytännössä alkuperäistä toimituskulua kaksinkertaisena. Kuljetusyhtiöt perivät meiltä myös palautetusta lähetyksestä normaalin taksan.