Digikuvat

Paperikuvat digikuvista nopeasti ja edullisesti

0,39 1,99 

Tilaa digikuvistasi edulliset paperikuvat. Kirjepostina kulkevan tilauksen saat kotiisi muutamassa päivässä. Jos haluat kuvasi vielä nopeammin, voit noutaa tilauksesi myymälästä jopa tunnin kuluttua tilauksesi jättämisestä. Digikuvat saat kiiltävä- tai satiinipintaisena ja reunuksettomina. Digikuvat tulostetaan sublimaatiotulostimella ja aina värillisinä, joten mustavalkoisiin kuviin voi tulla hieman sinertävä sävy. Yhteen tilaukseen voi liittää vain yhden kokoisia kuvia.

10×15 cm kuvan kuvasuhde on 2:3 (ns. kinokoko). Jos kuvasuhde on muu (esim. digipokkarin 3:4, neliö 1:1 tai kapea 16:9), kuva sovitetaan täyttämään koko paperi ja osa kuvasta rajautuu tulostusalueen ulkopuolelle.

10x Kaikille kuvasuhteille turvallinen vaihtoehto: kuva sovitetaan 10×15 cm paperille, niin että se tulostuu kokonaan ja reunoille jää valkoista.

15×20 cm – kuvasuhde 3:4. Jos kuvasuhde on muu, kuva sovitetaan täyttämään koko paperi ja osa kuvasta rajautuu ulkopuolelle.

20x Kaikille kuvasuhteille turvallinen vaihtoehto: kuva sovitetaan 15×20 cm paperille, niin että se tulostuu kokonaan ja reunoille jää valkoista.

Digikuvatilauksen perusmaksu on 3,95 euroa. Se lisätään tilaukseen kassalla.

 

Tuotetunnus (SKU): dig-4510 Osasto:

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa