Tällä sivulla voit varata ajan passi- ja viisumikuvauksiin (15 min) ja profiilikuvaukseen (30 min) sekä muuhun asiointiin, kuten tulostuksiin, kopiointiin, laminointiin ja ostoksiin. Jos olet tulossa noutamaan verkkokauppatilausta, varaathan ajan vasta kun olet saanut sähköpostitse viestin tilauksen valmistumisesta.

Palvelemme maanantaista perjantaihin myös ilman ajanvarausta mutta lauantaisin vain asiointiajan etukäteen varanneita. Ajanvarauksen tarkoitus on tarjota entistäkin turvallisempi tapa asioida pienessä putiikissamme.

Koronaviruspandemian vuoksi suljemme ulko-oven ajanvarausten ajaksi. Ajan asiointiin voit varata tämän sivun kautta arkisin viimeistään tuntia ennen toivomaasi aikaa. Lauantain asiointiaika on varattava viimeistään edeltävänä päivänä eli perjantaina klo 17.30. Arkisin (ma–pe) klo 10–18 voit varata ajan myös puhelimitse 044 741 4401 tai verkkokaupan asiakaspalveluchatin kautta.

Valitse haluamasi aika alla olevasta kalenterista. Jos haluamasi päivä ei näy sivulla, pääset oikean laidan nuolella seuraavaan viikkoon. Siirry päivään -painike avaa kalenterin, josta voit valita suoraan haluamasi päivän.

Voit halutessasi maksaa myös passi- tai viisumikuvat etukäteen verkkokaupassa.