Varaa asiointiaika

Palvelemme maanantaista perjantaihin myös ilman ajanvarausta mutta lauantaisin (ei touko-lokakuussa) vain asiointiajan etukäteen varanneita.

Ajan asiointiin (esim. passi- ja viisumikuvaukset, tulostus, kopiointi, ostokset, tiedustelut) voit varata tämän sivun kautta arkisin viimeistään tuntia ennen toivomaasi aikaa. Lauantain asiointiaika on varattava viimeistään edeltävänä päivänä eli perjantaina klo 17.30.  Toukokuusta lokakuuhun putiikki on lauantaisin kiinni. Kesällä 2022 putiikki on kesäloman vuoksi kokonaan kiinni 24.6.–17.7. 

Arkisin (ma–pe) klo 10–18 voit varata ajan myös puhelimitse 044 741 4401 tai verkkokaupan asiakaspalveluchatin kautta.

Otathan asiointiaikaa varatessasi huomioon, että suurkuvatulostus ei ole aina mahdollista odottaessa. Etenkin valokuvalaatuinen tulostus vie aikaa, ja tulosteen on myös hyvä kuivua ennen pakkaamista. Suosittelemme tulostettavan tiedoston toimittamista etukäteen.

Jos olet tulossa noutamaan verkkokauppatilausta, varaathan ajan vasta kun olet saanut sähköpostitse viestin tilauksen valmistumisesta.

Valitse haluamasi aika alla olevasta kalenterista. Jos haluamasi päivä ei näy sivulla, pääset oikean laidan nuolella seuraavaan viikkoon. Siirry päivään -painike avaa kalenterin, josta voit valita suoraan haluamasi päivän.

Voit halutessasi maksaa myös passi- tai viisumikuvat etukäteen verkkokaupassa.