Tällä sivulla voit varata ajan passi- ja viisumikuvauksiin (15 min) ja profiilikuvaukseen (30 min) sekä muuhun asiointiin, kuten tulostuksiin, kopiointiin, laminointiin ja ostoksiin. Jos olet tulossa noutamaan verkkokauppatilausta, varaathan ajan vasta kun olet saanut sähköpostitse viestin tilauksen valmistumisesta.

Koronaviruspandemian vuoksi lisäämme riskiryhmien mahdollisuutta turvalliseen asiointiin palvelemalla arkisin klo 10–10.30 ja 17.30–18 sekä lauantaisin klo 12–16 vain etukäteen ajan varanneita asiakkaita. Ajan asiointiin voit varata tämän sivun kautta arkisin viimeistään tuntia ennen toivomaasi aikaa. Lauantain asiointiajat on varattava viimeistään perjantaina klo 18. Arkisin (ma–pe) klo 10.30–17.30 voit varata ajan myös puhelimitse 044 741 4401 tai verkkokaupan asiakaspalveluchatin kautta. Ma–pe klo 10.30–17.30 palvelemme myös ilman ajanvarausta.

Valitse ensin tuote ja sen jälkeen haluamasi aika. Jos haluamasi päivä ei näy sivulla, pääset oikean laidan nuolella seuraavaan viikkoon. Siirry päivään -painike avaa kalenterin, josta voit valita suoraan haluamasi päivän.

Tuotevalinta ei sido sinua, vaan voit muuttaa tilaustasi saavuttuasi. Voit halutessasi myös maksaa passi- tai viisumikuvat etukäteen verkkokaupassa.