Tällä sivulla voit varata ajan passi- ja viisumikuvauksiin (15 min) ja profiilikuvaukseen (30 min) sekä muuhun asiointiin, kuten tulostuksiin, kopiointiin, laminointiin ja ostoksiin. Jos olet tulossa noutamaan verkkokauppatilausta, varaathan ajan vasta kun olet saanut sähköpostitse viestin tilauksen valmistumisesta.

Ajan asiointiin voit varata viimeistään tuntia ennen toivomaasi aikaa tämän sivun kautta. Arkisin (ma–pe) klo 10–17 voit varata ajan myös puhelimitse 044 741 4401 tai verkkokaupan asiakaspalveluchatin kautta. Ma–pe klo 10–18 palvelemme myös ilman ajanvarausta. Lauantaisin palvelemme toistaiseksi vain ajanvarauksella.

Valitse ensin tuote ja sen jälkeen haluamasi aika. Jos haluamasi päivä ei näy sivulla, pääset oikean laidan nuolella seuraavaan viikkoon. Siirry päivään -painike avaa kalenterin, josta voit valita suoraan haluamasi päivän.

Tuotevalinta ei sido sinua, vaan voit muuttaa tilaustasi saavuttuasi. Voit halutessasi myös maksaa passi- tai viisumikuvat etukäteen verkkokaupassa.