Tulostus

Julistetulostus

TULOSTUS | KOPIOINTI | SKANNAUS | LAMINOINTI | POHJUSTUS

VERKKOKAUPASTAMME saat kuvatiedostoistasi nopeasti edulliset digikuvat tai laadukkaat käsityönä tulostetut premiumkuvat ja julisteet. Pienet kuvat voit valita kiiltävinä tai satiinipintaisina. Julisteet – esim. A1, A2, A3, B2 – tulostamme paitsi kiiltävälle, satiini- tai helmiäispintaiselle valokuvapaperille myös ohuelle tai paksulle mattapaperille tai säänkestävälle synteettiselle paperille.

Mainosjulisteet synteettiselle paperille ja tekniset piirustukset peruspaperille tulostamme myös erittäin suurikokoisina, esim. 70×100 cm, A0 (841×1188 cm), 914×1250 mm. Verkkokaupassa on tarjolla yleisimpiä kokoja omina tuotteinaan sekä juliste, johon voit valita vapaasti mitat.

Valitse Digikuvat, jos haluat tavallisia kymppikuvia nopeasti ja edullisesti. Valitse Valokuva premium, jos haluat hieman suurempia (13×18 cm, A4, A3) kuvia tai käsityönä tulostetut kymppikuvat. Jos haluat suurempia kuvia tai muita julisteita, valitse Juliste. Tuotesivulla voit valita koon, paperilaadun ja mahdollisen pohjustuksen Kapa-levylle sekä liittää tilaukseen kuvatiedostosi.

Voit tilata myös vuoden 2022 kalenterin omilla kuvillasi. Valittavana on kolme erilaista kalenterivaihtoehtoa.

PERUSTULOSTUS A4- ja A3-asiakirjoille on myös tilattavissa verkkokaupasta. Valittavanasi on useita eri paperilaatuja, myös tarrat ja kalvot. Jos et löydä verkkokaupasta haluamaasi materiaalia tai käsittelyä, ota yhteyttä asiakaspalveluchatin kautta. Myymälässä myös kopioimme ja skannaamme A4- ja A3-kokoiset mustavalkoiset ja värilliset asiakirjasi nopeasti ja edullisesti. Palveluihimme kuuluvat myös laminointi ja kampasidonta.

Myymälässä tulostettavan aineiston voit lähettää yhteydenottolomakkeellamme tai sähköpostitse (tilaus@kuvahommat.fi) tai tuoda muistitikulla. Suuret tiedostot voit toimittaa meille (tilaus@kuvahommat.fi) myös WeTransfer-palvelun kautta.

Tutustu hinnastoomme.

LAAJEMPIA KIRJAPAINOTÖITÄ (kirjat, lehdet, esitteet) ja mainostekniikkaa (jättibanderollit, mainostelineet, ulkomainonta) tarjoaa verkkopainotalomme Printtihommat.fi. Jos tarvitset apua aineiston suunnittelussa tai viimeistelyssä painokuntoon, ota yhteyttä.

https://printtihommat.fi/painotuotteet/kirjat-liimasidonta/

https://printtihommat.fi/mainostekniikka/banderollitelineet/

Näytetään tulokset 1–24 / 32

Näytetään tulokset 1–24 / 32