Tulostus

Julistetulostus

TULOSTUS | KOPIOINTI | SKANNAUS | LAMINOINTI | POHJUSTUS

VERKKOKAUPASTAMME saat kuvatiedostoistasi nopeasti edulliset digikuvat tai laadukkaat käsityönä tulostetut premiumkuvat ja julisteet. Pienet kuvat voit valita kiiltävinä tai satiinipintaisina. Julisteet – esim. A1, A2, A3, B2 – tulostamme paitsi satiinipintaiselle valokuvapaperille myös ohuelle tai paksulle mattapaperille tai säänkestävälle synteettiselle paperille.

Mainosjulisteet synteettiselle paperille ja tekniset piirustukset peruspaperille tulostamme myös erittäin suurikokoisina, esim. 70×100 cm, A0 (841×1188 cm), 914×1250 mm.

Valitse Digikuvat, jos haluat tavallisia kymppikuvia nopeasti ja edullisesti. Valitse Valokuva premium, jos haluat hieman suurempia (13×18 cm, A4, A3) kuvia tai käsityönä tulostetut kymppikuvat. Jos haluat suurempia kuvia tai muita julisteita, valitse Juliste. Tuotesivulla voit valita koon, paperilaadun ja mahdollisen pohjustuksen Kapa-levylle sekä liittää tilaukseen kuvatiedostosi.

Voit tilata myös vuoden 2019 kalenterin omilla kuvillasi. Valittavana on kolme erilaista kalenterivaihtoehtoa.

MYYMÄLÄSSÄ tulostamme, kopioimme ja skannaamme lisäksi A4- ja A3-kokoiset mustavalkoiset ja värilliset asiakirjasi nopeasti ja edullisesti. Valittavanasi on useita eri paperilaatuja, myös tarrat ja kalvot. Palveluihimme kuuluvat myös laminointi ja kampasidonta.

Tulostettavan aineiston voit lähettää yhteydenottolomakkeellamme tai sähköpostitse tai tuoda muistitikulla. Myymälässä käytössäsi on asiakastietokoneemme, jos et pääse sähköpostiisi puhelimellasi.

Tutustu hinnastoomme.

Showing all 15 results

Showing all 15 results