Skannaus

Suurkuvaskannaus

Suurkuvaskannaus

Skannaamme julisteet, kartat, rakennuspiirustukset ja muut tekniset piirustukset suurkuvaskannerilla. Skannattavan kuvan lyhyempi sivu voi olla enintään 914 mm ja pitempi sivu enintään 2700 mm. Skannattavan materiaalin paksuus voi olla enintään 0,5 mm, eli emme pysty skannaamaan pohjustettuja tai kehyksissä olevia kuvia. Skannaustarkkuus on 600×600 dpi ja tallennusmuodot jpg, tiff ja pdf.

Suurkuvakopiointi

Jos et tarvitse isokokoisesta kuvastasi digitaalista tallennetta vaan paperikopion, voimme myös suoraan kopioida sen mattapaperille (120 g tai 180 g) tai synteettiselle paperille. Kopiointi maksaa saman verran kuin vastaava tuloste.

Kuvien skannaus

Valokuvat A4-kokoon asti voimme skannata jopa 4800×4800 dpi:n tarkkuudella, jolloin kuvista voidaan tulostaa moninkertaiset suurennokset. Myös dioista ja negatiiveista voidaan tulostaa suuriakin valokuvia tai julisteita, sillä filmin skannaustarkkuus voi laadukkaimmillaan olla 9600×9600 dpi. Pelkkään digitaaliseen käyttöön voimme skannata diat ja negat myös edullisesti pikaskannerilla.

Asiakirjojen skannaus

Skannaamme yksi- ja monisivuiset asiakirjat (A5, A4, A3) pdf-tiedostoiksi mustavalkoisina tai värillisinä. Toimitamme skannatut kuvatiedostot sähköpostitse tai latauslinkin avulla tai tallennamme ne asiakkaan muistitikulle tai muulle tallennusvälineelle. Myymälässä on myös myytävänä muistitikkuja ja -kortteja.