Tervetuloa Kuvahommille! – Kaarlenkatu 13 Kalliossa –
 • Passikuvat

  Kallion parhaat passikuvat saat heti ilman ajanvarausta tai varaamalla ajan. Digikuvan tallennamme lupakuvapalveluun tai toimitamme sähköpostitse. Paperikuvat saat kuuden kuvan arkilla tai leikattuina – myös viisumikuvat. Opiskelija-alennus 10 %. Verkkokaupassa voit tilata passikuvistasi lisäkuvia paperisina tai digikuvina.

  Varaa kuvausaika
 • Tulostus

  Meiltä saat digikuvistasi edulliset kymppikuvat tai käsin säädetyt premium-kuvat haluamassasi koossa, myös julisteina. Tulostamme, kopioimme ja skannaamme mustavalkoiset ja värilliset A4- ja A3-asiakirjat yksi- tai kaksipuoleisina. Valikoimassa myös flyerit, käyntikortit, kuvakalenterit, pohjustus, laminointi, kampasidonta ja kuvien digitointi.

  Tutustu tuotteisiimme
 • Tarvikkeet

  Kauppamme hyllystä ja verkkokaupastamme löydät pienet ja suuremmatkin valokuvakehykset (puu, muovi, alumiini), valokuva-albumit ja kiinnitystarrat, yleisimmät muistikortit ja kortinlukijat, usb-tikut, tallennuslevyt, filmit sekä puhdistustarvikkeet. Meiltä saat myös tarrat ja kyltit, niin asialliset kuin naurettavatkin.

  Tutustu tuotteisiimme
 • Kallio-tuotteet

  Lähetä terveisesi Kalliosta historiallisilla Kallio-aiheisilla korteilla tai tulostuta seinällesi näyttävä sisustustaulu – canvas-, kapa- tai perinteinen kehystaulu – kotikulmiltasi vuosikymmenten takaa. Kolmen pikkukuvan laminoitu ♥Kaltsi -kirjanmerkki puolestaan on oiva lahja itselle tai ystävälle.

  Tutustu tuotteisiimme

Ajankohtaista

Hei, putiikin väki lomailee 20.6.–14.7. Verkkokaupassa voi tehdä tilauksia tavalliseen tapaan, mutta toimitukset alkavat vasta 15.7.2019. Pahoittelemme viivettä!

Uutuuksia

Tarjouksessa

Tulostus

Tallennus

Kehykset

Kirjat

Suosittelemme

Osastot

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Palvelemme kesällä ma–pe 10–18. Tervetuloa!