Tervetuloa Kuvahommille! – Kaarlenkatu 13 Kalliossa –
 • Passikuvat

  Kallion parhaat passikuvat saat heti ilman ajanvarausta tai varaamalla ajan. Digikuvan tallennamme lupakuvapalveluun tai toimitamme sähköpostitse. Paperikuvat saat kuuden kuvan arkilla tai leikattuina – myös viisumikuvat. Opiskelija-alennus 10 %. Verkkokaupassa voit tilata passikuvistasi lisäkuvia paperisina tai digikuvina.

  Varaa kuvausaika
 • Tulostus

  Meiltä saat digikuvistasi edulliset kymppikuvat tai käsin säädetyt premium-kuvat haluamassasi koossa, myös julisteina. Tulostamme, kopioimme ja skannaamme mustavalkoiset ja värilliset A4- ja A3-asiakirjat yksi- tai kaksipuoleisina. Valikoimassa myös flyerit, käyntikortit, mainosjulisteet (A3–A0), mainoskyltit, tarrat, laminointi, kampasidonta ja kuvien digitointi.

  Tutustu tuotteisiimme
 • Tarvikkeet

  Kauppamme hyllystä ja verkkokaupastamme löydät pienet ja suuremmatkin valokuvakehykset (puu, muovi, alumiini), valokuva-albumit ja kiinnitystarrat, yleisimmät muistikortit ja kortinlukijat, usb-tikut, tallennuslevyt, filmit sekä puhdistustarvikkeet. Meiltä saat myös opastekyltit ja -tarrat, niin asialliset kuin naurettavatkin.

  Tutustu tuotteisiimme
 • Kallio-tuotteet

  Lähetä terveisesi Kalliosta historiallisilla Kallio-aiheisilla korteilla tai tulostuta seinällesi näyttävä sisustustaulu – canvas-, kapa- tai perinteinen kehystaulu – kotikulmiltasi vuosikymmenten takaa. Kolmen pikkukuvan laminoitu ♥Kaltsi -kirjanmerkki puolestaan on oiva lahja itselle tai ystävälle.

  Tutustu tuotteisiimme

Uutuuksia

Tarjouksessa

Tulostus

Tallennus

Kehykset

Kirjat

Suosittelemme

Osastot

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Palvelemme ma–pe 10–18 ja la 12–16. Tervetuloa!