Tervetuloa Kuvahommille!

Palvelemme osoitteessa Helsinginkatu 20
ma–pe klo 10-18 & la 12-16.

Jos haluat asioida turvallisesti suljetun oven takana, varaa aika etukäteen:
Varaa asiointiaika

We serve on Helsinginkatu 20
Mon – Fri 10 am – 6 pm & Sat 12 am – 4 pm.

Book appointment
 • Passi- ja viisumikuvat

  Kallion parhaat passikuvat saat heti ilman ajanvarausta tai varaamalla ajan etukäteen. Digikuvan tallennamme lupakuvapalveluun tai toimitamme sähköpostitse. Paperikuvat saat mukaasi tarvittaessa. Saat meiltä myös kaiken maailman viisumikuvat paperilla ja sähköisenä. Opiskelija-alennus 10 %. Verkkokaupassa voit tilata passikuvistasi lisäkuvia paperisina tai digikuvina.

  Varaa kuvausaika
 • Tulostus ja kopiointi

  Meiltä saat digikuvistasi edulliset kymppikuvat tai käsin säädetyt premium-kuvat haluamassasi koossa, myös julisteina. A4- ja A3-asiakirjat tulostamme (myös verkkotilaus), kopioimme ja skannaamme mustavalkoisina tai värillisinä, yksi- tai kaksipuoleisina. Valikoimassa myös flyerit, käyntikortit, mainosjulisteet (A3–A0), mainoskyltit, rakennuspiirustukset, tarrat, laminointi, kampasidonta, rei’itys (1–6 reikää), nidonta sekä kuvien, negojen ja diojen digitointi.

  Tilaa verkkokaupasta
 • Kehykset ja tarvikkeet

  Kauppamme hyllystä ja verkkokaupastamme löydät pienet ja suuremmatkin valokuvakehykset (puu, muovi, alumiini), valokuva-albumit ja kiinnitystarrat, yleisimmät muistikortit ja kortinlukijat, usb-tikut, tallennuslevyt, filmit sekä puhdistustarvikkeet. Meiltä saat myös opastekyltit ja -tarrat, kuten “Huoneistossa kotieläimiä” tai “Ei mainosjakelua” – myös huumoritarroja!

  Tutustu tuotteisiimme
 • Kallio-tuotteet

  Lähetä terveisesi Kalliosta historiallisilla Kallio-aiheisilla korteilla tai tulostuta seinällesi näyttävä sisustustaulu – canvas-, kapa- tai perinteinen kehystaulu – kotikulmiltasi vuosikymmenten takaa. Kolmen pikkukuvan laminoitu ♥Kaltsi -kirjanmerkki tai näyttävä seinäkalenteri puolestaan on oiva lahja itselle tai ystävälle. 

  Tutustu tuotteisiimme

Passikuvat

Uutuuksia

Tulostus

Näytä kaikki tuotteet

Kallio

Näytä kaikki tuotteet

Tallennus

Näytä kaikki tuotteet

Kehykset

Näytä kaikki tuotteet

Tarrat

Näytä kaikki tuotteet

Kirjat

Näytä kaikki tuotteet

Suosittelemme

Osastot

Palvelemme osoitteessa Helsinginkatu 20
ma–pe klo 10–18 (10–10.30 ja 17.30–18 vain ajanvarauksin)
la klo 12–16
Tervetuloa!