Tervetuloa Kuvahommille! – Kaarlenkatu 13 Kalliossa –
 •  

  Passikuvat

  Kallion parhaat passikuvat saat heti ilman ajanvarausta tai varaamalla ajan. Digikuvan tallennamme lupakuvapalveluun tai toimitamme sähköpostitse. Paperikuvat saat kuuden kuvan arkilla tai leikattuina. Saat meiltä myös kaiken maailman viisumikuvat paperilla ja sähköisenä. Opiskelija-alennus 10 %. Verkkokaupassa voit tilata passikuvistasi lisäkuvia paperisina tai digikuvina.

  Varaa kuvausaika
 •  

  Tulostus

  Meiltä saat digikuvistasi edulliset kymppikuvat tai käsin säädetyt premium-kuvat haluamassasi koossa, myös julisteina. Tulostamme, kopioimme ja skannaamme mustavalkoiset ja värilliset A4- ja A3-asiakirjat yksi- tai kaksipuoleisina. Valikoimassa myös flyerit, käyntikortit, mainosjulisteet (A3–A0), mainoskyltit, tarrat, laminointi, kampasidonta, rei’itys (1–6 reikää), nidonta sekä kuvien, negojen ja diojen digitointi.

  Tutustu tuotteisiimme
 •  

  Tarvikkeet

  Kauppamme hyllystä ja verkkokaupastamme löydät pienet ja suuremmatkin valokuvakehykset (puu, muovi, alumiini), valokuva-albumit ja kiinnitystarrat, yleisimmät muistikortit ja kortinlukijat, usb-tikut, tallennuslevyt, filmit sekä puhdistustarvikkeet. Meiltä saat myös opastekyltit ja -tarrat, kuten “Huoneistossa kotieläimiä” tai “Ei mainosjakelua” – myös huumoritarroja!

  Tutustu tuotteisiimme
 •  

  Kallio-tuotteet

  Lähetä terveisesi Kalliosta historiallisilla Kallio-aiheisilla korteilla tai tulostuta seinällesi näyttävä sisustustaulu – canvas-, kapa- tai perinteinen kehystaulu – kotikulmiltasi vuosikymmenten takaa. Kolmen pikkukuvan laminoitu ♥Kaltsi -kirjanmerkki tai näyttävä seinäkalenteri puolestaan on oiva lahja itselle tai ystävälle. 

  Tutustu tuotteisiimme

Uutuuksia

Tulostus

Tallennus

Kehykset

Kirjat

Suosittelemme

 

Osastot

Palvelemme ma–pe 10–18 ja la 12–16. Tervetuloa!